Schweizisk chokladtradition och modern lekfullhet (CH)

Beschle _matcha -promotion _web

Beschle är ett familjeföretag som erbjuder alltifrån sofistikerade Criollochoklader till grön choklad med Matcha-te, som används i buddhistiska ceremonier. Beschles produkter andas lyx och livskvalitet. Med ena foten i den schweiziska chokladtraditionen och den andra i modern lekfullhet har Beschle byggt upp en heltäckande produktserie som innehåller både den finaste mjölkchokladen med kakaobönor från Venezuela och den Indien-inspirerade Lassi, kryddad med yoghurt, citron och kardemumma.

 

Beschle _Matcha _te _6_eko _Beriksson _web

 

Blanda en matcha-latte med din choklad

Vill du göra en Matchalatte, saknar matcha-pulver, men råkar ha en Bechle Matcha-choklad hemma? Testa då att blanda ut den gröna matcha-chokladen i skummande mjölk och njuta av den i favoritkoppen.

Gör såhär
smält ner en kaka på 50 gram i ett glas med först endast en skvätt varm skummad mjölk, för att blanda ut chokladen. När chokladen smält ner, tillsätt då ytterligare ca 3 dl skummande mjölk och rör om. Resultatet? Skummigt, med fyllig matchasmak, självklart sötare än om man gör en matcha-latte på rent matchapulver, men oh så gott! Använd gärna ekologisk mjölk, så blir drycken helt eko.

 

Beschle -Lassi -ekologisk -choklad -lifestyle -Beriksson -web 

Lassi är en vit choklad med syrlig smak av citron och yoghurt och en mjukt kryddig kardemummasmak. Trodde du att du ogillade vit choklad? Våga testa dina smakfördomar och prova denna smakglada choklad.

 

Beschle _nya _forpackningar _choklad _web

Smakrik choklad i färgstarka förpackningar

Njut av ingefära, kardemumma, matcha, rosmarin, apelsin, pistage, salt, tonkaböna i kombination med len och krämig choklad från Schweiziska Beschle.

 

Beschle _Matcha _50g _techoklad _matchate _gron _choklad _beriksson _web  Beschle _Matcha _9g _techoklad _matchate _techoklad _choklad _gron _choklad _Beriksson _web

 

Den gröna ekochokladen 

För 800 år sedan började Buddhistmunkar dricka Matcha i meditativt syfte. Matcha blev en viktig del i de japanska teceremonierna och idag anses detta vara en av de mest exklusiva teerna i Japan. Genom ett unikt samarbete mellan Beschle chocolatier och den unga konditorn Miyuko har de gjort en Matcha-techoklad, grön av det fina pulvret.

Matcha som även kallas gnuggat te är gröna teblad som odlas i skugga och får därför en mörkt grön färg. På grund av den långsamma odlingsprocessen samt restriktionerna kring vilka som får odla Matcha har det blivit en exklusiv produkt som kan kosta upp till 900 kronor per hekto. Tebladen ångas, torkas och pulveriseras för att blandas i en varm brygd men den gör sig även bra i bakverk eller som i detta fallet choklad med hänsyn till såväl smak som den fina färgen. Matcha har en söt men kraftfull smak och balanserar väl med den milda krämiga chokladen och syrligheten från yoghurt. I samarbete mellan Beschle och les gourmandises de Miyuko, en ung konditor från Basel som även är grafisk designer, har de låtit de kreativa processerna med förpackning och smaker sammanfalla. Samarbetet med Beschles choklad med exklusiv Criollokakao och Miyukos kreativa influenser har resulterat i en tunn 50 grams chokladkaka samt en söt minichokladkaka som väger 9 gram. Chokladen är ekologiskt certiferad.

 

För att se var du kan köpa produkter från Beschle, klicka här. 

  

Beschle _Lassi _kardemumma _elefant _chokladdistribution _distribution _Beriksson _web  Beschle _apelsin _choklad _pattern _chokladdistribution _distribution _Beriksson _web  Beschle _ginger _ingafara _alva _choklad _chokladdistribution _distribution _Beriksson _web  Beschle _mjolkchoklad _RGB_mjolkchoklad _schweizisk _premium _choklad _prisbelonad _distribution _Beriksson _web  Beschle _88_choklad _schweizisk _premium _choklad _distribution _Beriksson _web 

Mångfaldigt prisbelönade igen

Under hösten 2016 var det dags igen, Beschle tog hem många priser för deras goda choklad. Här kan du se vilken choklad som vann pris:

38 % Criollo – Bean to Bar Milk under 45 % – Brons
88 % Criollo – Bean to bar Dark chocolate under 80 % – Brons
Ginger – Flavoured Dark Chocolate Bar – Guld
Orange – Flavoured Dark Chocolate Bar – Brons
Lassi – Flavoured White Chocolate Bar – Brons

Läs mer om vilka priser de tidigare har vunnit längre ned.

 

Om Beschle

Beschle Chocolatier är ett schweiziskt familjeföretag med traditioner som sträcker sig mer än 100 år tillbaka. Dominic Beschle och Pascal Beschle är av fjärde generationen i familjen Beschle och de leder sedan 2006 företaget. Beschle står för en kompromisslös hängivenhet till kvalitet och tradition men strävar ständigt efter att tänka i nya banor för att utveckla verksamheten vidare.

Dbeschle _liten   Pascal _Beschle _liten

Beschle skapar sina produkter för hand och det finns alltid en tydlig tanke med allt som utvecklas. De arbetar endast med de bästa ingredienserna och större delen av kakaon som de använder är av Criollobönor som är kända för dess eleganta och sofistikerade smak. Beschle experimenterar även med olika smaker till chokladen. De använder sig av populära smaker som ingefära eller salt men uttrycker också det schweiziska ursprunget genom exempelvis praliner med olika örter som är kända för just alptrakterna och absinth men även klassiska smaker som ganache och whisky. Majoriteten av produkterna innehåller inget sojalecitin eller vanilj, utan endast kakaosmör, kakaomassa och rörsocker. 

 

1_Still 016

 


Beschle _Matcha _choklad _inspiration _web

 


Beschles sortiment

 

Beschle _ekologisk _mjolkchoklad _rgb _mjolkchoklad _schweizisk _premium _choklad _distribution _Beriksson _web   Beschle _ekologisk _mjolkchoklad _rgb _mjolkchoklad _schweizisk _premium _choklad _distribution _Beriksson _web 

Caramel – ekologisk mjölkchoklad med krispigt karamelliserat socker. 38 % kakaohalt. 50 gram

Smakprofil:
Vanilj och smörkola dominerar i början, sen en liten fruktig syrlighet följt av karamelliserat socker, lönnsirap och mörkrostat kaffe.
 
Passar till:
Chokladens karamelliserade sötma passar som handen i handsken med en fruktig mörk rom som Flor de Caña Grand Reserve 7 years old eller ett Taylor’s 10 years old Tawny port , ett portvin med både nötiga och fruktiga toner. Eller varför inte prova att låta chokladens karamellsötma gifta sig med maltiga ölsorter som Innis & Gunn Rum finish Oak Aged Beer eller Sixpoint Brewery 3 beans? Caramel Organic Milk 39 % är dessutom en perfekt smakpartner till en ångande varm cappucino.

Ingredienser 

rörsocker*^, kakaosmör*^, helmjölkpulver*, kakaomassa*^, emulgeringsmedel: sojalecitin.Kan innehålla spår av hasselnötter, mandel, mjölk, gluten och soja.
*Ekologiska råvaror ^Varor som är Fairtradecertifierade

 

 

 Beschle _tonka _orange _choklad _tukan _chokladdistribution _distribution _Beriksson _web   Beschle _tonka _orange _choklad _tukan _chokladdistribution _distribution _Beriksson _web 

 

Tonka Orange – mjölkchoklad med tonkaböna och apelsinjos. Criollobönor från Venezuela, 38 % kakaohalt. 50 gram

Smakprofil:
Direkt en tydlig ton av kanderade apelsinskal som snart lägger sig i bakgrunden och låter tonkabönans söta vaniljnoter gifta sig med den lena Criollokakaon. Snart återkommer dock apelsinen som en lång och syrlig eftersmak.
 
Passar till:
Underbar till en fruktig cognac som Courvoisier VSOP, en vaniljsöt bourbon som Maker’s Mark eller 
till en lätt och fruktig skotsk whisky såsom Glenmorangie 10 years old. Ett par rutor tillsammans med ett litet glas söt Grand Marnier blir en fantastisk efterrätt, och tillsammans med en smakrik (gärna lagrad) Nils Oscar Barley Wine kommer verkligen den subtila fruktigheten till sin rätt. 

Ingredienser
Kakao: Criollo

Innehåller socker, kakaosmör, kakaomassa, helmjölkpulver, skummjölkpulver, gräddpulver, emulgeringsmedel: sojalecitin, apelsinskal (2 %), tonka (1 %), vanilj. 
Kan innehålla spår av hasselnötter, mandel, mjölk och gluten.

 

 

 

 

Beschle _mjolkchoklad _RGB_mjolkchoklad _schweizisk _premium _choklad _prisbelonad _distribution _Beriksson _web Beschle _SWISS-MILK_MILK_MINI_mjolk _choklad _schweizisk _distribution _Beriksson _web 

Criollo 38 % – Prisbelönad mjölkchoklad. Criollokakao från Venezuela. 38 % kakaohalt. 50 gram samt 9 gram.

Smakprofil:
Först en omedelbar och kraftfull ton av vanilj och smörkola, följt av honungslena och blommiga kakaonoter med nybryggt doftande espressokaffe någonstans i bakgrunden.
 
Passar till:
Beschles prisbelönta mjölkchoklad gjord på den finaste Criollokakaon smakar underbart gott ihop med mörka och fylliga öl som Great Divide Brewing Co. Yeti Imperial stout, liksom med söta starkviner med fylligt brända aromer som Blandy’s Colheita Malmsey Madeira eller Commandaria St John. Föredrar man lite alkoholstarkare drycker är den karamellbetonade smakprofilen given ihop med en högklassig lagrad mörk rom som Matusalem Gran Reserva 15 years old eller en mjuk långlagrad whisky såsom Tomatin 18 years old. Criollo Venezuela Milk 38 % är likaså en ljuvlig kompanjon till en nybryggd len espresso.

Ingredienser 
Innehåller socker, kakaosmör, kakaomassa Maracaibo, helmjölkpulver, skummjölkpulver,
gräddpulver, emulgeringsmedel: sojalecitin, vanilj. 
Kan innehålla spår av hasselnötter, mandel, mjölk, och gluten. 

 

 

 

Beschle _Matcha _50g _techoklad _matchate _gron _choklad _beriksson _web  Beschle _Matcha _9g _techoklad _matchate _techoklad _choklad _gron _choklad _Beriksson _web

Matcha – Prisbelönad grön choklad med en bas av vit choklad och smakfylld med yoghurt, matchate. 36 % kakaohalt. 50 gram samt 9 gram.


Smakprofil:
Först syrlig, med toner av yoghurt och cirton som sedan möts upp av krämig vit choklad och den friska beskan från matchateet. I eftersmaken fruktighet som kontrasteras med de sträva men ändå milda tonerna av grönt te.
Passar till:
 
En choklad med grönt te kan tyckas svår att kombinera men högklassiga teer Joe’s tea Chocca-Roo-Brew, Joe’s tea The Earl of Grey eller ett långbladigt kinesiskt grönt te harmonierar utmärkt med chokladens smakprofil. Den äventyrlige som vågar prova Matcha 36 % med en välhumlad öl med mycket maltsötma såsom Dale’s Pale Ale eller Nynäshamns Bötet Barley wine kommer att upptäcka att Matchateets gröna toner är fantastiska på att lyfta fram ölets humlefruktiga nyanser.

Kakaosmör: Criollo

Ingredienser
Innehåller kakaosmör*, rörsocker*, Matcha (5 %), citronskal, maltodextrin*, yoghurtpulver*,  skummjölkpulver*, fruktossirap, surhetsreglerare (citronsyra), konserveringsmedel: kaliumsorbat, vanilj. (Vit choklad). 
Kan innehålla spår av hasselnötter, mandel, mjölk och gluten.
*Ekologiskt certifierade råvaror

 

 

 

 

Beschle _Lassi _kardemumma _elefant _chokladdistribution _distribution _Beriksson _web  Beschle _Lassi _kardemumma _elefant _chokladdistribution _distribution _Beriksson _web

  

Lassie – Prisbelönad vit choklad med yoghurt, kardemumma och lime. 36 % kakaohalt. 50 gram samt 9 gram.

Smakprofil:
Nymalen kardemumma i doften, frisk och syrlig i munnen med blommig och len vit chokladsmak som följs av krispigt fräsch citrus i eftersmaken.
 
Passar till:
Den kryddade vita chokladen blir fantastisk ihop med ett glas av den sötfruktiga äpplespecialiteten Pommeau, exempelvis Coeur de Lion Pommeau de Normandie eller en långlagrad Calvados med krydd- och vaniljtoner såsom Lecompte 12 years old. Ett sött muscatvin eller en söt ungersk tokajer såsom Chateau Derezla lyfter också fram fruktigheten i chokladen och möter samtidigt upp de syrliga tonerna av yoghurt och citron. Även lättare single malt-whiskies som Glenkinchie 12 years old eller The Glenlivet 12 years old fungerar utmärkt tillsammans med den lena men ändå syrliga vita chokladen.

 

Ingredienser
Kakaosmör: Criollo

Innehåller kakaosmör*, rörsocker*, maltdextrin*, skummjölkpulver*yoghurtpulver*, kardemumma, aromer, surhetsreglerare: citronsyra. 
Kan innehålla spår av hasselnötter, mandel, mjölk och gluten. 
*Ekologiskt certifierade råvaror.

 

 

Beschle _rosemary _thymes _rosmarin _timjan _kvist _choklad _chokladdistribution _distribution _Beriksson _web  Beschle _rosemary _thymes _rosmarin _timjan _kvist _choklad _chokladdistribution _distribution _Beriksson _web    

 

Nyhet – Rosemary & Citrus Thyme –mörk choklad med rosmarin och citrontimjan

 

Smakprofil
En krämig mörk choklad med mjuk Criollochoklad och fylliga örtiga aromer och smaker tillsammans med den mjuka syrligheten från citrontimjan. Du får här uppleva en smakresa genom Venezuelas kakaoplantage, vidare genom solvärmda kullar fulla av örter i Frankrike och rummet där julgranen precis har klätts.

Kakao: Criollo från Maracaibo

Ingredienser
Innehåller kakaomassa från Maracaibo, socker, kakaosmör, rosmarin (1%), citrontimjan (1%), citron, emulgeringsmedel: sojalecitin, vanilj. 

Kan innehålla spår av nötter, mjölkprotein och gluten.

 

 

 

 Beschle _apelsin _choklad _pattern _chokladdistribution _distribution _Beriksson _web  Beschle _apelsin _choklad _pattern _chokladdistribution _distribution _Beriksson _web 

Arriba Orange – Mörk choklad av Arribabönan med apelsin. 50 gram och 9 gram.

 

Smakprofil
Krämig, mjuk och fyllig mörk choklad med lite jordiga och mineraliga toner och en mjuk och fruktig apelsinsmak. Beschle Arriba apelsin har en apelsinsmak som inte tar över utan gifter sig väl med chokladsmaken.

Kakao: Arriba

Ingredienser

Innehåller kakaomassa, socker, kakaosmör, apelsinskal (2%), vanilj. 
Kan innehålla spår av hasselnötter, mandel, mjölk, gluten, soja.

 

 

 

 

 

Beschle _ginger _ingafara _alva _choklad _chokladdistribution _distribution _Beriksson _web  Beschle _ginger _ingafara _alva _choklad _chokladdistribution _distribution _Beriksson _web

Ginger – Mörk choklad av Trinitario Madagaskarkakao med ingefära. 64 % kakaohalt. 50 gram

Smakprofil:
En blommig smak av färsk ingefära blandat med mjukt fruktiga kakaotoner, en tydlig syrlighet och en lång eftersmak av kanderade ingefärsbitar.
 
Passar till:
blommiga tonerna i whiskyn, ger ljuvliga smakbrytningar till den syrligt kryddiga Ginger Trinitario Madagascar 64 %. Den lätta och friska skotska whiskyn anCnoc 12 years old eller den japanska smakrika Yamazaki 12 years old, där chokladen lockar fram de inneboende let fram vaniljen och karamelltonerna i den krämiga chokladen.

Kakao: Trinitario

Ingredienser:
Innehåller kakaomassa, socker, kakaosmör, ingefära (5 %), emulgeringsmedel: sojalecitin, vanilj.
Kan innehålla spår av hasselnötter, mandel, mjölk och gluten.

 

 

 

Beschle _pistage _salt _gren _chokladdistribution _distribution _Beriksson _web  Beschle _pistage _salt _gren _chokladdistribution _distribution _Beriksson _web    

 

Fleur de sel & pistacchios – Prisbelönad mörk choklad med salt och pistagenötter. Av Trinitariokakao från Madagaskar. 64 % kakaohalt. 50 gram samt 9 gram.

Smakprofil:
Fruktig syrlighet från Madagaskarkakaon tätt följt av salt och lakrits, sedan tobak, en lätt doft av mynta och en tydligt nötig pistageton som ligger kvar länge i munnen.
 
Passar till:
Chokladens tydliga pistagetoner och lena sötma fungerar fantastiskt ihop med den skotska höglandswhiskyn Oban 14 years old Single Malt och lyfter fram en tydlig ton av honung i spriten medan den irländska whiskeyn Redbreast 12 years old Single Pot still förvandlar den karaktäristiska pistagesmaken till lakrits och marsipan i gommen. 

Kakao: Trintario

Ingredienser
Innehåller kakaomassa från Madagaskar, socker, kakaosmör, pistagenötter (5 %), saltkorn (0,5 %), vanilj. Emulgeringsmedel: sojalecitin, vanilj. 
Kan innehålla spår av hasselnötter, mandel, mjölk och gluten.

 

 

 

Beschle _MADAGASCAR_Trinitario _mork _choklad _distribution _Beriksson _web  

64 % Madagaskar – Mörk syrlig choklad. Trinitariokakao från Madagaskar. 64 % kakaohalt. 50 gram

 
Smakprofil:
En fruktig syrlighet i chokladen, Madagaskarkakaons kännetecken, märks av direkt med toner av apelsin och omogen mango som i eftersmaken ersätts av vanilj samt rosé- och svartpeppar som sticker behagligt på tungan.
 
Passar till:
Trinitario Madagascar 64 % är allra bäst i sällskap med drycker som har både sötma och fruktsyra såsom Cointreau, ungersk söt tokajer, franska ädelrötade Sauternes-viner eller en nötigt söt Blandy’s Colheita Malmsey Madeira, men sällskapar minst lika väl med en vällagrad tequila med kola- eller vaniljtoner såsom Reserva del Señor Añejo eller en sherrylagrad whisky som Dalmore 15 years old.

Kakao: Trinitario

 

Ingredienser

Innehåller kakaomassa Trinitario Madagaskar, socker, kakaosmör, vanilj. 
Kan innehålla spår av hasselnötter, mandel, mjölk, gluten och soja. 

 

 

 

 

Beschle _ekologisk _mork _choklad _rgb _mjolkchoklad _schweizisk _premium _choklad _distribution _Beriksson _web 

Intense Organic – mörk ekologiskt certifierad choklad. Blendkakao. 72 % kakaohalt. 50 gram

Smakprofil:
Intensiv, kärv men ändå krämig kakaosmak med toner av cashew- och hasselnötter som åtföljs av friskt nyslaget gräs, mogen papaya och vitpeppar i eftersmaken.
 
Passar till:
En mångsidig choklad som både passar till smakrika starkviner som Calém Ruby Port och mörka ölsorter som Mikkeller Beer Geek Breakfast och Flying Dog Gonzo Imperial Porter. Dessutom utmärkt till en Woodford Reserve bourbon där chokladen tar fram fruktigheten i whiskeyn och gör den samtidigt len i munnen.
 
Kakao: blend

Ingredienser 
Innehåller kakaomassa*^, rörsocker*^, kakaosmör*^, emulgeringsmedel: sojalecitin. Kan innehålla spår av hasselnötter, mandel, mjölk och gluten.  *Ekologiska råvaror. ^Fairtradecertifierade

 

 

 

Beschle _Java _criollo _mjolkchoklad _schweizisk _premium _choklad _distribution _Beriksson _web

Criollo 64 % – Mörk choklad. Criollobönor från Java. 50 gram


Smakprofil:
Först en robust men ändå krämig kakaoton som följs av en tydlig kaffesmak. Därefter börjar toner av tobak, svart te och peppar göra sig påminda och i eftersmaken kan man hitta en viss jordig rökighet.
 
Passar till:
Den milda men ändå fruktiga Criollokakaon gifter sig gärna med smakrika starkviner som Commandaria St John och Domìni Veneti Recioto della Valpolicella Classico men står sig också utmärkt gentemot robusta whiskysorter som Talisker 10 years old, Ardbeg Uigeadail, Lagavulin 16 years old eller Highland Park 18 years old. Tycker man mer om tequila passar Criollo Java 64 % perfekt ihop med en Los Tres Toños Añejo där den robusta men ändå fruktiga kakaotonen gifter sig med tequilans söta rökighet.

Kakao: Criollo

 

Ingredienser

Innehåller kakaomassa Java, socker, kakaosmör, vanilj. 
Kan innehålla spår av hasselnötter, mandel, mjölk, gluten och soja.


 

 


Beschle _88_choklad _schweizisk _premium _choklad _distribution _Beriksson _web Beschle _88_DARK_MINI_choklad _mork _distribution _schweizisk _Beriksson _web

88 % Criollo –  Mörk choklad med en relativt krämig konsistens. Av de exklusiva Criollobönorna. 88 % kakaohalt. 50 gram samt 9 gram.

Smakprofil:
Otroligt mild med tanke på den höga kakaohalten. Robust kakaosmak med fruktiga undertoner och en eftersmak som aldrig vill ta slut.
 
Passar till:
Den här chokladen är perfekt ihop med en kopp starkt nybryggt kaffe till eftermiddagsfikat eller tillsammans med ett sött men ändå kraftfullt portvin som Taylor’s Late Bottled Vintage på fredagkvällen. Den förvånansvärt milda kakaosmaken får sällskap av nötighet och torkad frukt i kombination med det portugisiska lagrade starkvinet Moscatel de Setúbal men kompletterar även en kraftig stout såsom Guinness eller vår svenska Carnegie porter, särskilt om den lagrats några år. 

Ingredienser
Innehåller kakaomassa från Maracaibo, socker, kakaosmör, vanilj. 
Kan innehålla spår av hasselnötter, mandel, mjölk, gluten och soja.

 

 

 

 

Chokladdisplay för minichokladkakorna

 

Beschle _chokladask _choklad _shades _closed _Beriksson _web

Presentask – Nyhet 2016

Nytt för i år är Beschles fina presentask med tio chokladkakor á 50 gram. Det är den perfekta presenten till chokladälskaren.

 

 

Beschle _caramell _Innisandgun _ol _choklad _provning _kombination _beriksson _web

En utsökt kombination, den ekologiska mjölkchokladen med karamelliserat socker tillsammans med Innis & Gun. Läs mer på smakkombinationerna ovan. 

 

Julsortiment

 

Nya julkalendrar

 

Beschle _julkalender _choklad _praliner _Beriksson -web

 

Pralinkalender – 24 praliner

Beschles nya julkalender ser ut som en bok. Den innehåller inte bra 24, utan 28 handgjorda chokladpraliner, så att du kan portionera ut glädjen, lite varje dag. 300 gram.

Pralinsmaker: 2 st Gianduja mörk choklad med guld, 3 st, Gianduja-mjölknötchoklad med guld, 3 st Gianduja-vit nötchoklad med guld, 2 st gianduja-honungsnötchoklad, 2 st gianduja-nötchoklad med tranbär, 2 st pistage-nötchokladpralin, 2 st valnöt/marsipanpralin, 4 st Montélimarnougat, 3 st mjölkchokladpraliner, 2 st mörka chokladpraliner, 3 st Night dream.

Ingredienser: socker, mandel, kakaosmör, cores? mjölkpulver, fettreducerat mjölkpulver, pistage, hasselnöt, smör, helmjölpulver, valnöt, palmolja, smörfett, kokosfett, vetemjöl (gluten), vasslepulver (mjölk), invertsocker, honung, glukossirap, tranbär, aromer, förtjockningsmedel: sorbitol, emulgeringsmedel: sojalecitin, kokosolja, rapsolja, konserveringsmedel: kaliumsorbat, konserveringsmedel: E210, emulgeringsmedel: monoglycerid, maltextrakt, vanilj, potatisstärkelse, salt, kornmaltextrakt. 

 

Beschle _julkalender _choklad _chokladkakor _Beriksson -web 

 

Chokladkalender – 24 chokladkakor i miniformat – Nyhet nu fler smaker

Beschles nya julkalender ser ut som en bok. Den innehåller 24 små chokladkakor med olika smaker. 210 gram.

  • 3 st mjölkchoklader
  • 3 st mjölkchoklader med tonka/apelsin
  • 3 st mjölchoklader med karamelliserat socker (kolasmak). Ekocertifierad
  • 3 st Lassi – vit choklad med yoghurt, citrus, kardemumma. Ekocertifierad.
  • 3 st Matcha – grön choklad med matcha-te och yoghurt (vit choklad som är grön av teet). Ekocertifierad
  • 3 st mörka choklader med salt och pistage
  • 3 st mörka choklader 72 % av kakaosorten Arriba
  • 3 st mörka choklader 88 % kakaohalt av kakaosorten Criollo

 

Ingredienser: kakaomassa, kakaosmör, socker, ekologiskt rörsocker, helmjölkpulver, ekologiskt kakaosmör, fettreducerat mjölkpulver, helmjölkpulver, ekologisk kakaomassa, gräddpulver, pistage, ekologiskt skummjölkpulver, apelsin, kardemumma, ekoyoghurt, emulgeringsmedel: sojalecitin, flingsalt, citronjuice, tonkaböna, vanilj, fruktos, surhetsreglerande ämne: citronsyra, aromer.

Kan innehålla spår av hasselnötter, mandel, gluten.

 

 

 

 

Beschle _cacao _kakao _choklad _premium _prisbelont _distribution _Beriksson _web

 

 

Media

 

Bildmaterial

Vill du ladda ner bilder från Beschle, klicka här. (har du önskemål eller frågor om Beschle, mejla gärna markus(at)beriksson.net.

 

 

Läs om Beschle i media

Spot and Tell har med Beschles Matcha-choklad på listan över 7 chokladkakor som "förtjänar lite extra utrymme", läs om det här.

House Candy skriver om Matcha: http://housecandy.se/gron-choklad-i-fin-forpackning/

 

 

Beschle _matcha _gront _te _techoklad _distribution _Beriksson _web